BFA3 avgangseminar

25.05.2016 - 12:00 to 26.05.2016 - 14:00
Add to Calendar
Other
BFA 3rd year

Et seminar for årets 3. år BFA studenter, om aspekter av profesjonsutvikling for billedkunstnere. Seminaret finner sted utenfor KiT - på Surnadal Billag, et nytt prosjekt initiert av Jon Arne Mogstad i hjembygda Surnadal, Møre og Romsdal. Huset er en nedlagt busstasjon som skal gjøres om til produksjon- og visningssted for kunst og kultur og artist residency. Seminaret skjer i forbindelse med åpning av en utstilling mer flere KiT studenter i lokalene, som del av en lokal kulturfestival.

Seminaret skal inneholde praktisk informasjon for nyetablert kunstnere, om kunstnerorganisjoner, støtte ordninger, residencies mm. Det blir også en fokus på kunstner-initiert visningssteder og felles verksteder, og på kunstprosjekter som skjer utenfor etablert institusjoner og i regionene. Blant innleggsholdere blir Hilde Tørdal, tidligere KiT student og nåværende styreleder på NBK (Norsk Billedkunstnere). Det blir også representanter for kunstnerdrevet visningssteder og noen som kan snakke om kulturpolitiske spørsmål. Selv utstillingsåpningen blir avslutning til seminaret.

Det blir felles reise med buss fra Trondheim - Surnadal (ca 2 timer) og overnatting onsdag 25 mai på et hotell/pensjonat i nærheten av Surnadal Billag. Retur om kvelden torsdag 26 mai.

Postal address:
Kunstakademiet i Trondheim
Norwegian University of Science and Technology (NTNU)
N-7491 Trondheim

Visiting address:
Innherredsveien 7 (Industribygget)
Trondheim
Map

Contact form
adm [at] kit.ntnu.no
Tel. +47 73 59 79 00
Fax. +47 73 59 79 20