Sammen om det?

Utstillingen «Sammen om det?» vises i Galleri KIT, Innherredsveien 7A, Trondheim, 11. – 20. november
Utstillingen åpner med en presentasjon fredag 11. november, kl. 19.00

Boklansering februar 2012, Tapir forlag

Silje Hammer og Ina Marie Winther Aashaug One night stand - a single performance in a particular place
Silje Hammer og Ina Marie Winther Aashaug
One night stand - a single performance in a particular place

Hvordan jobber kunstnere med temaene intimitet og offentlighet og hva gjør disse temaene interessante for forskere? Og hva skjer når kunstnere og forskere samarbeider om dette?

Det blir trøbbel, forvirring, misforståelser, aha-opplevelser, eksperimenter og prosjekter som ikke hører hjemme verken i det ene feltet eller det andre.
To risikovillige grupper - respektive forskere fra Senter for tverrfaglig kjønnsforskning, Universitetet i Oslo og Universitetet i Stavanger, samt masterstudenter fra Kunstakademiet i Trondheim, NTNU - tør å skitne til hender og pannebrasken samt risikere sin faglige ære i dette samarbeidsprosjektet. Gjennom fire seminarer har de tenkt, lekt, kranglet og utfordret hverandre for å ende opp med en utstilling - og en bok - om dette møtet.

Deltakere: Unn Conradi Andersen, Tonje Bartnes Andersson, Silje Hammer, Ingvil F Hellstrand, Fredrik Langeland, Anne Lorentzen, Jørgen Lorentzen, Katarina Martinsen, Wencke Mühleisen, Karianne Ommundsen, Marit Pleym, Lin.Prøitz, Marit Roland, Beathe C Rønning, Christel Sverre, Nina Wakeford, Ina Maria Winther Aashaug.

Åpningstider Galleri KiT:
Lørdag, søndag 12 – 16,