Skrivekurs med Gard Olav Frigstad

BFA 3rd year
MFA 1st year

Skrivekurs høsten 2019 på KiT med Gard Olav Frigstad

Skrivekurset er myntet på 3BFA og de avsluttende tekstarbeidene, men er åpent for alle. Kurset tar utgangspunkt i tekstene dere har skrevet og som vi går gjennom og gir tilbakemelding på. Tekstene distribueres til deltakerne og man er forberedt på å gi tilbakemelding på de andres tekster. Kurset er praktisk og tar sikte på å lære håndverket å ferdigstille en tekst. Meld dere på på epost til gardfrig@khio.no

Kurset innebærer at man lærer seg redigeringshåndtverket som er "å vaske" tekstene, det betyr at vi leser og gir tilbakemelding i fellesskap på et visst antall tekster hver gang. Målsettingen er å gjøre arbeidet som skal til for at tekstene skal ferdigstilles og at man skal lære seg å bli oppmerksom på hva som skal til for å oppnå dette.
For 2. årets del kan oppgavene være å lage en pressemelding, en kunstkritikk og en prosjektbeskrivelse. Man kan lage en pressemelding av et eget arbeid eller andres, men prosjektbeskrivelsen skal være av eget arbeid man faktisk beskjeftiger seg med.
Når det gjelder avgangstudentene på 3. året, er det naturlig at man konsentrerer seg om produksjonen av det avsluttende tekstarbeidet.
Kurset går tirsdager og torsdager kl. 13-17 på rommet innenfor biblioteket og begynner 22.10 (uke 43), 24.10, 29.10, 31.10, og fortsetter 26.11 og 28.11.

Det gies individuell veiledning på onsdager i uke 43-48. Det kommer opp liste hvor man kan skrive seg på på oppslagstavla vis-a-vis administrasjonen.

Meld dere på til meg på epostadressen:

gardfrig@khio.no

Beste hilsener