Malerikurs med Patrik og Alexi

27.03.2017 - 08:00 to 31.03.2017 - 15:00
Add to Calendar
Other
BFA 1st year
BFA 2nd year
BFA 3rd year

Utendørs malerkurs sammen med -& Co. /Aleksi Wildhagen og Patrik Entian i Surnadal, uke 13.

I løpet av malerkurset tar vi for oss området rundt gamle rutebilstasjonen (nye kunstnersenteret) gjennom intense arbeidsøkter varvet med felles gjennomganger. Her kan man arbeide både med lyrisk natur, urbane(re) motiver, abstrakte idéer, eller finne forunderlige ikke-steder blant samfunnets bakgårder.

Kurset vil være intressant både for de som er vane eller uvane å jobbe utendørs, og for de som vil utvikle maleriet gjennom de premisser som på alle mulige måter vil oppstå da man arbeider ute. Vi ønsker å prøve senke terskelen for en arbeidsmetode som kan føles både "utdatert" og frisk på én og samme tid, og hvor observasjon, frustrasjon, spontanitet og konsentrasjon hele tiden drabbes sammen.

------------

Aleksi og Patrik har begge utdannelsen fra Kunstakademiet i Trondheim. Under studietiden dro de sammen ut å malte i byen eller ble jaget vekk fra Jonsvatnets kuhager av bonden. Under de siste årene har de samarbeidet under navnet -& Co. med mange ekspedisjoner i Hvittingfoss, på Høstutstillingen, og neste år skal de forflytte seg helt til Åsgårdsstrand for samtaler med Munch i hans hage. -& Co. er opptatt av møtet med verden i verden. Måten å arbeide på handler like mye om et observerende gjennom kunsten, blikket på landskapet, som det å utforske blikket på kunstnerrollen.

------------
http://aleksiwildhagen.blogspot.no

http://patrik.bek.no

Postal address:
Kunstakademiet i Trondheim
Norwegian University of Science and Technology (NTNU)
N-7491 Trondheim

Visiting address:
Innherredsveien 7 (Industribygget)
Trondheim
Map

Contact form
adm [at] kit.ntnu.no
Tel. +47 73 59 79 00
Fax. +47 73 59 79 20